Zuid Zuid West

Strandpaviljoen Zuid Zuid West: gelegen op 1 van de mooiste stukken strand van Nederland.

Zakelijk aan zee

Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West is een uniek strandpaviljoen gelegen aan de duinen van Renesse met een schitterend uitzicht. Voor de zakelijke markt zijn er bij Zuid-Zuid-West verschillende mogelijkheden, op maakt gemaakt aan de wensen van de klant.

Vergaderen

Vergaderen in een ontspannen sfeer, een presentatie houden over een bepaald product of innovatie, praten en luisteren naar elkaar, maar daarna ook de mogelijkheid actief bezig te zijn op het strand en aansluitend een barbecue of diner. Bij Strandpaviljoen Zuid-Zuid-West is alles mogelijk het gehele jaar rond. Een inspirerende omgeving, waarin je je los kunt maken van alledaagse dingen. Een gezellig, warm strandpaviljoen om naast de vergadering, ook heerlijk te kunnen ontspannen en te genieten van alles wat wij u kunnen bieden.

Faciliteiten

Het paviljoen kan omgetoverd worden tot een gepaste ruimte voor iedere gelegenheid. Bij Zuid-Zuid-West is het mogelijk om complete arrangementen te boeken, inclusief lunch, brunch, diner of barbecue, drankje, zaalverhuur, beamer, geluid en actief programma op het strand.

Share this article