Voor de meeste arrangementen en activiteiten houden wij een minimaal aantal deelnemers van 10 of 15 aan. Je kan ook boeken voor minder personen, maar betaal je een basisbedrag per activiteit of arrangement. Je kan deze bedragen uitrekenen door te kijken wat het minimum aantal deelnemers voor de betreffende activiteit/ arrangement is, maal de activiteitenprijs.

Tijdens openingstijden van het klimbos, is het voor klimmen en mountainbike- en stepverhuur wel mogelijk om met minder dan 10 personen te komen.

Indien je een keuze hebt gemaakt voor een activiteit of arrangement kan je dat aan een medewerker van de Zeeuwse Gasten doorgeven. Dat kan per telefoon (0111-450045), per e-mail ( info@deZG.nl) of door het contactformulier op de site in te vullen. Zodra het programma is vastgesteld en je definitief wilt reserveren, wordt er een bevestiging van de reservering naar je toegezonden per email. Je hoeft hier niets mee te doen, je reservering staat. In de bevestiging kan je het volgende terugvinden: het programma (met de activiteiten en tijden), de datum, voor hoeveel deelnemers er geboekt is en wat de betalingscondities zijn. Indien je vragen hebt over je ontvangen reservering, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Voor het klimbos kunt u ook makkelijk online reserveren. Je kan dan zelf een dag en tijdstip kiezen!

Je kan de reservering alvast definitief maken. Je geeft dan het minimale en eventuele maximale aantal deelnemers door. Het is bijna altijd mogelijk om deelnemers bij te boeken. Wij adviseren je daarom het aantal deelnemers niet te hoog in te schatten. Voor annuleringen verwijzen wij je naar de vraag over annuleringen.

Indien je een reservering maakt, ontvang je daarvan een bevestiging en een aanbetalingsfactuur. In de meeste gevallen is dit 50% van het totale bedrag en zal binnen 2 weken betaald moeten worden. Het restant moet twee weken voorafgaand aan de activiteiten datum betaald worden, je ontvangt hiervoor een nieuwe factuur. Het kan ook zijn dat we afspreken dat het restant na de activiteitendatum betaald wordt.

Boek je op het laatste moment en is het doen van een aanbetaling niet meer mogelijk, dan kan worden afgesproken dat er contant of per pin zal worden afgerekend bij aankomst. Let op, het is niet op elke locatie mogelijk om per pin te betalen, kijk altijd goed in de bevestiging die je ontvangen hebt.

Voor onze activiteiten dient een validiteitsverklaring te worden ingevuld (per 1 april 2018 verplicht), zodat jullie weten wat de risico’s zijn en daarmee aangeven dat jullie fysiek in staat zijn om deel te nemen. En wij weten waar we eventueel rekening mee moeten houden. Bij de bevestiging van een activiteit of arrangement wordt deze meegestuurd.

Bij last-minute boekingen is er altijd de mogelijkheid om deze verklaring bij aankomst in te vullen.

Indien je gereserveerd hebt en toch wilt annuleren, om wat voor reden dan ook, dan houden wij je in principe aan de reserveringsvoorwaarden. Wij hanteren daarvoor de algemene voorwaarden van Sport Institute Europe (SIE) die je ontvangen hebt bij je bevestiging van je reservering. Neem in ieder geval contact met ons op. We bespreken dan jullie specifieke situatie en de gevolgen van de annulering.

Je maakt een reservering voor een bepaalde activiteit en bepaald aantal personen. Binnen een marge van 10% kan je uiterlijk 1 week vooraf nog wijzigingen doorgeven. Indien één of meerdere personen zich op het laatste moment bij je afmelden, dan wordt / worden deze persoon / personen toch bij je in rekening gebracht. Ook wij maken een planning qua materiaal en instructeurs.

Indien het op de dag van de geboekte activiteiten slecht weer is (heel veel regen en/of onweer) wordt op de betreffende locatie op de betreffende dag met jullie en een medewerker van de Zeeuwse Gasten besproken wat er gaat gebeuren. De meeste activiteiten kunnen met een beetje regen natuurlijk gewoon doorgaan.

Indien dat niet kan (bijvoorbeeld bij het vliegeren), wordt je in ieder geval een passend alternatief geboden. Dit alternatief is afhankelijk van de planning van de Zeeuwse Gasten en jullie interesses. Een alternatief kan zijn een GPS navigatietocht, mountainbike tocht, bowling in het nabij gelegen sportcentrum, bezoek Deltapark Neeltje Jans o.i.d. De Zeeuwse Gasten beschikt zelf niet over een binnenlocatie. Indien de activiteit niet door kan gaan en je geen gebruik maakt van een aangeboden alternatief brengen wij 25% van het totale bedrag bij je in rekening.

Het kan voorkomen dat je, door een bepaalde reden, te laat op de locatie aankomt. Dat kan gevolgen voor je programma hebben. De Zeeuwse Gasten heeft, zeker op drukke dagen, te maken met een planning. Instructeurs begeleiden op één dag vaak meerdere activiteiten en groepen. Het materiaal wordt ook door verschillende instructeurs en deelnemers gebruikt. Het kan dus zo zijn dat je programma wordt aangepast / ingekort omdat het materiaal of de instructeur op een bepaald tijdstip vrij moet zijn voor een andere groep.

Wij vragen je daarom nadrukkelijk op het tijdstip aanwezig te zijn dat op de bevestiging vermeld staat. Wij adviseren je ook gebruik te maken van onze routebeschrijvingen die je kan vinden op de website. Mocht je onverhoopt te laat dreigen te komen, kan je ons ook bellen op 0111-450045 (indien er niemand op kantoor is wordt je doorgeschakeld).

Hoe goed de conditie van de deelnemers moet zijn hangt af van de activiteit. Daarom is het belangrijk dat de deelnemers daar naar informeren. De organisatie of instructeur kan jullie vertellen hoe goed je conditie moet zijn. De instructeurs zijn in staat, bij de meerderheid van de activiteiten, de activiteiten aan te passen aan de groep deelnemers. Belangrijk is dat de deelnemers zelf in schatten en beslissen waartoe ze zichzelf in staat achten en of ze, voor wat het de gezondheid en conditie betreft, kunnen deelnemen aan de activiteit.
Wij wijzen je erop dat deelnemers, die deelnemen aan activiteiten die op en/of rond het water plaatsvinden, in het bezit moeten zijn van een zwemdiploma.

De deelnemers die deelnemen aan de activiteiten van de Zeeuwse Gasten doen dat op eigen risico. Voor alle activiteiten geldt dat de deelnemers de instructeur/organisatie op de hoogte moeten stellen van lichamelijke, dan wel psychische bijzonderheden. De Zeeuwse Gasten is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel van personen noch voor schade of diefstal van goederen van de deelnemers. Laat kostbare spullen dus thuis.

Tijdens de activiteiten raden wij je aan je sieraden (ringen, oorbellen, kettinkjes, horloges) uit te doen en op een veilige plaats te bewaren. Ook raden wij je aan geen losse spullen in zakken van de kleding te doen tijdens de activiteit. In het water of op het strand raakt u autosleutels bijvoorbeeld snel kwijt.

Load More