Boerderij Molenberg

molenberg

Molenberg brengt je samen. Midden in het leven staan, elkaar ontmoeten, samen lachen, eten en genieten. Het kan allemaal bij Molenberg. Alles is hier gemaakt, bedacht en ingericht om elkaar ongedwongen en ontspannen te ontmoeten.

Restaurant De Schouwse Hoeve

schouwse_hoeve

Een goed diner, een goed feest of een goede vergadering hoeft niet duur te zijn. Dat is de opvatting van De Schouwse Hoeve. Naast heerlijk dineren à la carte of genieten van een drankje op het zonnige terras, is De Schouwse Hoeve de ideale accommodatie voor bijvoorbeeld het houden van uw feest, receptie, vergadering of lezing.

Beachclub Perry’s

BeachclubPerry-wearehoreca

Beachclub Perry’s is gelegen aan de Brouwersdam op het Noordzeestrand te Scharendijke. In het door de architecten van Roche Bobois ontworpen Midden Afrikaanse interieur kunt u genieten van een drankje en van de “wereldse keuken”. U kunt tot rust komen rond de openhaard met bijvoorbeeld een fles rosé en Spaanse tapas. Bij minder weer kunt u relaxen op het verwarmd terras.

Strandrestaurant Our Seaside

our_seaside

Het paviljoen bevindt zich op een toplocatie op het strand van Renesse en heeft een sfeervolle ambiance van klasse en stijl dat past in het decor van de zee, het strand en de duinen aan de Schouwse kust. U kunt het hele jaar genieten van our Seaside. Het paviljoen is uitermate geschikt als locatie voor uw lunch, brunch, diner, high tea. Ook voor uw receptie, feest, partij, evenement of zakelijke bijeenkomsten.

Haven van Renesse

haven_van_renesse

HIER PROEF JE ZEELAND

In de keuken van De Haven wordt gekookt met verse producten. Smaken uit de streek worden met veel enthousiasme en passie voor Zeeland vanuit de kombuis gepresenteerd aan onze gasten.

Zuid Zuid West

zuid-zuid-west1500

Zuid Zuid West werkt zoveel mogelijk met lokale producten. Producten uit Zeeland en Schouwen-Duiveland in het bijzonder. Ze zijn bij uitstek de party locatie voor uw gezelschap, bruiloft, bedrijfsfeest, bbq etc.

Brasserie Zeelust

zeelust

Het royale terras op het zuidwesten geeft al bij de eerste prille zon haar schoonheid bloot. Voor een kopje koffie om de dag te starten, een lome lunch in de zon, een borrel met vrienden of een diner met de familie; Brasserie Zeelust heet u van harte welkom om haar gast te zijn.

Snackbar The Sixties

snackbarklein

De snackbar op de rotonde van Westenschouwen. Traditionele snackbar in de stijl van een American Diner !. Hier eet u nog frites uit een puntzak… Ook voor gebakken vis, soft-ice, milk-shake, smoothies, slush-puppie en vele snacks.