de Zeeuwse Gasthut

Genieten in het zonnetje op het terras of lekker binnen bij de houtkachel

Bij de ingang van de boswachterij Westerschouwen en het Klimbos Zeeuwse Helden, ligt bospaviljoen de Zeeuwse Gasthut. Hier kan je terecht voor een kopje koffie met wat lekkers en een eenvoudige lunch. In de Zeeuwse Gasthut combineren wij eenvoud met een ongedwongen, informele sfeer.

In de weekenden van het klimbosseizoen, van april tot november, zijn we geopend van 11.00 tot 18.00 uur. In de vakantieperioden in het seizoen zijn we elke dag open. In de wintermaanden zijn we meestal op de zondagmiddag geopend.

Iets te vieren? Vier het met ons!

Buiten deze weekenden en de vakantieperioden zijn we voor kleine groepen tot 30 personen te boeken. Een presentatie, verjaardag, workshop of een nieuwjaarsborrel!
We verzorgen smaakvolle Zeeuwse lunchbuffetten, hapjes bij een borrel of een verse lekkernij bij de koffie of thee.

Locatie

De Zeeuwse Gasthut bevindt zich in de excursieschuur van Staatsbosbeheer en is het startpunt van een dagje uit in het bos en aan het strand. Parkeren gaat het beste op parkeerplaats “de Rotonde”: Duinpad 1 te Westenschouwen.

Bij de ingang van de boswachterij zijn enkele invalideparkeerplaatsen, zodat er dichtbij geparkeerd kan worden.

De Zeeuwse Gasthut voor het hele gezin

We zijn toegankelijk voor het héle gezin. Dus opa, oma, papa, mama, kinderen en kleinkinderen. Zowel het terras als het restaurant zijn bereikbaar voor kinderwagens, rolstoelen en rollators en er is een invalidentoilet.

Honden zijn toegestaan, dus ook na het uitlaten van je hond ben je van harte welkom.

Graag tot ziens in de Zeeuwse Gasthut!

Corona-update:

I.v.m. de corona-maatregelen, is onze Gasthut momenteel binnen gesloten voor gasten. We verzorgen uitsluitend take-away. Zowel warme dranken, koude dranken, lekkere biertjes, als onze huisgemaakte appeltaart kunt u bij ons afhalen en op één van de vele picknick tafels nuttigen. 

Share this article