One Hundred

Educatief, In de stad, Teambuilding, WINTER UITSTAPJES

ONE HUNDRED 100

Een groepsuitje met actie in één van de mooie en historische stadjes van Zeeland? Of toch een verkenning spel?

Tijdens dit interactieve én competitieve spel dien je met je groep 100 punten te scoren door het juist beantwoorden van vragen. Maar….let op de tijd! Er zijn uiteraard ook maar 100 minuten om de winnaar van het spel te worden.

Tussentijds je route en tactiek aanpassen in combinatie met de opdrachten en vervelende boobytraps, is zeker noodzakelijk om met jouw team de overwinning op te eisen.

Gang van zaken

De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes van 5-6 personen en per groepje speel je op een tablet het spel. Met deze tablet zoek je een eigen weg door de stad. Er zijn 40 coördinatiepunten verstopt en bij ieder punt krijg je een vraag die plus- of minpunten oplevert. Maar pas op, er zijn ook bommen verstopt. De groep die als eerste 100 punten binnen 100 minuten wint is de winnaar van het spel.

Extra info:

Leeftijdsgrens: 13 – 70 jaar
Duur: 2 uur
Locatie: Zierikzee, Middelburg, Vlissingen of Goes

Prijs: € 25,00 p.p.

onehundred
oostkerk_middelburg

Inclusief

  • Begeleiding instructeur
  • Tablets om het spel te spelen

Verschillende steden in Zeeland: Zierikzee, Middelburg, Vlissingen en Goes

Deze steden zijn prachtige monumentensteden. Zierikzee bevindt zich op Schouwen-Duiveland met een rijke historie van meer dan 500 monumenten, gezellige oer-Hollandse straatjes en mooie bezienswaardigheden. Middelburg is gelegen op Walcheren met maar liefst 1100 monumenten in de binnenstad, zoals het prachtige stadhuis en de Abdij. Goes ligt op centraal op Zuid-Beveland en heeft veel winkels die gevestigd zijn in historische panden. Het shoppen (én een game) zijn prima af te wisselen met een bezoek aan de gezellige cafés met terrassen.

Target-new-logo.500x333

Spannende en interactieve game in een prachtige Zeeuwse stad

  • Actie en uitdaging in de stad
  • Real-life video game
  • Gangster- en politieteams

Deelnemers: 8-50
Prijs: vanaf € 27,50 p.p.
Duur: 2,5 uur
Locatie: Zeeuwse steden

operation.freddy

Een hilarisch spel, waarbij je de omgeving en elkaar leert kennen

  • Actief fun-uitje voor jong en oud
  • Inclusief koffie/thee en muffin
  • Grappige vragen en opdrachten

Deelnemers: 10-80
Prijs: vanaf € 30,50 p.p.
Duur: 3 uur
Locatie: boswachterij Westenschouwen

Outdoor Activiteiten Zeeland, Groepsuitjes Zeeland, Vrijgezellenfeesten Zeeland, Personeelsuitjes Zeeland, Bedrijfsuitjes Zeeland, Teambuilding Zeeland, Activiteiten in de stad Zeeland, Activiteiten in het Bos Zeeland, Strand Activiteiten Zeeland, Schoolreisjes Zeeland, Vrienden activiteiten Zeeland, vriendenuitje Zeeland, Familiedag Zeeland, Familiedag organiseren Zeeland, Mountainbike Verhuur Zeeland, Actieve Uitjes Zeeland, avontuurlijke uitjes Zeeland, wateractiviteiten Zeeland, De Zeeuwse Gasten, daguitje zeeland,

Een hilarische en unieke expeditie

De sfeer voor jullie uitstapje zit meteen goed in deze originele citygame dankzij het grappige commentaar van kabouter Freddy. Originele groepsfoto’s, grappige geluidsopnames en juiste antwoorden leveren punten op.

Deelnemers: 15-80
Prijs: € 25,-
Duur: 2 uur
Locatie: Zeeuwse steden

Vraag het ons

One Hundred

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl