Mountainbike tocht

Boswachterij, Mountainbiken

Ruim 21 kilometer strand, het grootste bos van Zeeland, prachtige duinen en fraaie natuurgebieden, dat is Schouwen-Duiveland.

Mountainbike tocht

Zie je het niet zitten om zelf het mountainbike parcours te rijden en wil je tips en aanwijzingen van een instructeur onderweg, dan kan je de mountainbike tocht boeken. De instructeur kent het parcours goed en zal op verschillende plaatsen van de route steeds uitleg geven over de verschillende technieken.

Voordat je op pad gaat, krijg je een korte instructie over het gebruik van de mountainbike. Gestart wordt met een infietsroute over de verharde paden in de omgeving, hierdoor kan je wennen aan de mountainbike en oefenen met remmen en schakelen. Vaak wordt er tijdens het infietsen een behendigheidsoefening gedaan. Is de groep groter dan 15 deelnemers? Dan kan er na het infietsen kleinere groepen gemaakt worden, met elk een instructeur, zodat er in verschillende niveaus gefietst kan worden op het spectaculaire Patrick Tolhoek mountainbike parcours. In verschillende etappes wordt het parcours afgelegd, het niveau van de groep bepaald hoeveel er gefietst kan worden.

  • Onder begeleiding van onze instructeur(s)
  • Tocht over het spectaculaire mountainbike parcours
  • Al mogelijk vanaf 10 deelnemers

Extra info:

Minimaal 10, maximaal 20 deelnemers
Leeftijdsgrens: vanaf 11 jaar en 1.50m lang
Duur: 2 uur
Locatie: Klimbos Zeeland Westerschouwen

Prijs: € 31,50 p.p.

Bekijk ook:

Bicycle riding enduro adventure in sunset mountains

Inclusief

  • Begeleiding instructeur(s)
  • Mountainbike en helm

Bijzonderheden

  • Deze activiteit is niet geschikt voor mensen met knie en/of rug klachten
  • Deelnemers moeten minimaal 1.50m lang zijn, dit i.v.m. de maat van de kleinste fietsen
  • Jeugdprijs: € 27,50 p.p. (11 en 12 jarigen)
  • Groep groter dan 20 personen? Vraag dan naar de mogelijkheden

Tip

  • Het is ook mogelijk om een mountainbike dagtocht te boeken. Dit arrangement bestaat uit een recreatieve toertocht in de prachtige omgeving van Schouwen en een tocht over het spectaculaire mountainbikeparcours van mtb vereniging X-treme. Informeer naar de mogelijkheden en prijs.

Vraag het ons

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen. Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Referenties

Het mountainbiken is een absolute aanrader, uitdagend parcours! Leuk om samen met collega’s te ervaren.

We hebben een ontzettend leuke middag gehad, ieder heeft op zijn eigen tempo en eigen kunnen mee gedaan! Fijn ook dat de groepen uiteindelijk nog even gesplitst werden, zodat de snelle nog even konden uitleven en ook de andere zich op de eigen tempo konden uitleven. Was een geslaagde middag!

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl