Step GPS tocht

Boswachterij, Steppen

Ontdek het bos eens op een andere manier per step en GPS, laat je door middel van de GPS navigeren over de verschillende paden door het mooie bos

Gezellig als 1 groep op een unieke manier door het bos of wilt u met uw groep de competitie aan gaan. Boek dan een gps tocht op de step. Een activiteit waarbij ouderwets en modern worden gecombineerd. De groep kan worden onderverdeeld in kleine groepjes (ca. 5 personen per groep), waarna er een goede uitleg volgt van de instructeur over de werking van de GPS en natuurlijk de step. Voor volwassenen beschikken we over grote degelijke steps, voor kinderen hebben we een crosstep. Welke groep navigeert zijn tocht het beste?

Extra info:

Deelnemers: minimaal 10, maximaal 40
Leeftijdsgrens: 8 – 65 jaar
Duur: 2 uur
Locatie: boerderij Molenberg

Prijs: € 16,50 p.p.
Jeugdprijs t/m 12 jaar: € 11,50 p.p.

Bekijk ook:

steppen
steppenbos

Inclusief

  • Uitleg van een instructeur voor vertrek
  • Step, helm en GPS met route

Bijzonderheden

  • Deze activiteit is niet geschikt voor mensen met knie en/of rug klachten

Outdoor Activiteiten Zeeland, Groepsuitjes Zeeland, Vrijgezellenfeesten Zeeland, Personeelsuitjes Zeeland, Bedrijfsuitjes Zeeland, Teambuilding Zeeland, Activiteiten in de stad Zeeland, Activiteiten in het Bos Zeeland, Strand Activiteiten Zeeland, Schoolreisjes Zeeland, Vrienden activiteiten Zeeland, vriendenuitje Zeeland, Familiedag Zeeland, Familiedag organiseren Zeeland, Mountainbike Verhuur Zeeland, Actieve Uitjes Zeeland, avontuurlijke uitjes Zeeland, wateractiviteiten Zeeland, De Zeeuwse Gasten, daguitje zeeland,

Steppen door het bos of de toeristische dorpjes

  • Huur voor meer vrijheid
  • Bepaald zelf waar je heen gaat

Deelnemers: vanaf 1 persoon
Prijs: € 7,50 – € 10,00 p.p.
Duur: 3 uur
Locatie: boerderij Molenberg

stepsamen

Mooie tocht door de Boswachterij van Westerschouwen

  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Fysiek bezig zijn en toch genieten van de natuur

Deelnemers: 10 – 40
Prijs: € 15,00 – € 20,00 p.p.
Duur: 1,5 uur
Locatie: boerderij Molenberg

Lunchboerderij Molenberg

Naast een sfeervol clubhuis voor de golfclubleden is boerderij Molenberg ook een lunchroom (de huisgemaakte drietraps-tosti is inmiddels beroemd) en een gezellig namiddag-café waar vaste gast en passanten elkaar treffen. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl de ouders binnen aan de koffie met huisgemaakte appeltaart (met appels uit eigen boomgaard) of aan de borrel met heerlijke gehaktballetjes zitten (ook huisgemaakt trouwens…).

Vraag het ons

Step GPS tocht

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Ons correspondentie adres is:
Postbus 96
4328 ZH Burgh Haamstede

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl