Boogschieten

Boerderij

Boogschieten is een echte concentratiesport, maar ook houding en techniek zijn van belang

Het boogschieten wordt een echte beleving, want er valt natuurlijk iets te winnen voor degene met de hoogste score. Een leuke activiteit voor jong en oud. Onze instructeur leert je de fijne kneepjes.

Na een uitleg van de instructeur  gaat iedereen eerst oefenen, je zult merken dat het allemaal nog niet zo makkelijk is als het lijkt, maar oefening baart kunst.

De instructeur zal in de tussentijd rondlopen en aanwijzingen geven.

Na het oefenen gaat het echte werk beginnen, de punten zullen worden bijgehouden! Wie van de groep heeft de beste concentratie en laat zich niet afleiden en schiet hierdoor de meeste punten bij elkaar?

Diegene die dit het beste doet, mag zich de Robin Hood van de groep noemen en krijgt een leuk prijsje als aandenken.

  • Concentratie
  • Lichaamsbeheersing

Extra info:

Deelnemers: minimaal 15, maximaal 30
Leeftijdsgrens: 10 – 80 jaar
Duur: 1 uur
Locatie: boerderij Molenberg

Prijs: € 16,00 p.p.

Boogschieten

Inclusief

  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Prijsje voor de winnaar

Boogschieten op je eigen locatie

Wij kunnen ook een clinic / instuif bij jou op locatie verzorgen. Het is wel belangrijk dat het een terrein is waar veilig geschoten kan worden. Dit houdt in dat er achter de doelen geen mensen kunnen lopen en dat er aan de zijkanten voldoende ruimte over is.

Neemt contact op voor meer informatie en een prijsopgave.

Bekijk ook:

Lunchboerderij Molenberg

Naast een sfeervol clubhuis voor de golfclubleden is boerderij Molenberg ook een lunchroom (de huisgemaakte drietraps-tosti is inmiddels beroemd) en een gezellig namiddag-café waar vaste gast en passanten elkaar treffen. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl de ouders binnen aan de koffie met huisgemaakte appeltaart (met appels uit eigen boomgaard) of aan de borrel met heerlijke gehaktballetjes zitten (ook huisgemaakt trouwens…).

Vraag het ons

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl