HISTORY GAMES

Beleef het idyllische karakter van Zeeland. Waar kan dat beter dan een leuke activiteit in één van de vele oude dorpjes van Zeeland. De indrukwekkende historie is een bezoek meer dan waard.

Zierikzee:

Al in de vroege middeleeuwen was Zierikzee een rijke handelsstad. Deze welvaart bezorgde de stad een schitterende haven, stadhuis, kerk, stadspoort en stadsmuren. Het roemrijke leven en de 500 historische monumenten van de stad zorgen dan ook voor een onvergetelijke beleving terug in de tijd.

Middelburg:

De monumentenstad van Zeeland, met meer dan 1200 monumenten en historische havens uit de Gouden Eeuw. Ten tijde van de VOC was Middelburg, na Amsterdam, de belangrijkste haven van Nederland.

Goes:

Goes is een gezellige winkelstad met veel leuke kleine straatjes en veel terrasjes. Er zijn tal van prachtige monumenten, de Stadshaven en de vesten.

MEER GROEPSUITJES

BEDRIJFSUITJES

De prachtige Zeeuwse natuur, een uitnodigende gastheer, gevarieerde programma’, zelfs op maat gemaakt. Werk wordt al snel vergeten. U komt terecht in een ontspannen sfeer en ervaart een onvergetelijke dag.

Bekijk alle bedrijfsuitjes >>>

TEAMBUILDING

Teambuilding begint bij de Zeeuwse Gasten. Door de prachtige Zeeuwse natuur komt u direct tot rust. Met veel creativiteit en inspiratie versterken de Zeeuwse gasten de onderlinge binding van uw team.

Bekijk alle teambuilding >>>

FAMILIEDAGEN

Een familiedag is onbezorgd en goed verzorgd. Laat dat maar aan de Zeeuwse Gasten over. Wij zijn de perfecte gastheer om uw belangrijke dag onvergetelijk te laten zijn. Gezellig samen buiten (actief) genieten.

Bekijk alle familiedagen >>>

VRIJGEZELLENFEESTJES

Een speciale dag organiseren? Wij zijn gesitueerd in een bosrijke omgeving, bij het Zeeuwse strand en de zee. Dit zorgt voor bijzondere arrangementen en activiteiten. Iedereen in het zonnetje! Ook voor vriendenuitjes!

Bekijk alle vrijgezellenfeestjes >>>