ADVENTURE GAMES

Een onvergetelijk avontuur beleven in een prachtige omgeving? Dat kan bij de Zeeuwse Gasten. Onze locaties zijn o.a. de bijzondere bossen van Westenschouwen, de mooiste strand van Zeeland, of één van de prachtige historische stadjes die Zeeland rijk is. Iedere locatie is al een beleving op zich. En het avontuur? Dat verzorgen wij voor jou.

MEER GROEPSUITJES

BEDRIJFSUITJES

De prachtige Zeeuwse natuur, een uitnodigende gastheer, gevarieerde programma’, zelfs op maat gemaakt. Werk wordt al snel vergeten. U komt terecht in een ontspannen sfeer en ervaart een onvergetelijke dag.

Bekijk alle bedrijfsuitjes >>>

TEAMBUILDING

Teambuilding begint bij de Zeeuwse Gasten. Door de prachtige Zeeuwse natuur komt u direct tot rust. Met veel creativiteit en inspiratie versterken de Zeeuwse gasten de onderlinge binding van uw team.

Bekijk alle teambuilding >>>

FAMILIEDAGEN

Een familiedag is onbezorgd en goed verzorgd. Laat dat maar aan de Zeeuwse Gasten over. Wij zijn de perfecte gastheer om uw belangrijke dag onvergetelijk te laten zijn. Gezellig samen buiten (actief) genieten.

Bekijk alle familiedagen >>>

VRIJGEZELLENFEESTJES

Een speciale dag organiseren? Wij zijn gesitueerd in een bosrijke omgeving, bij het Zeeuwse strand en de zee. Dit zorgt voor bijzondere arrangementen en activiteiten. Iedereen in het zonnetje! Ook voor vriendenuitjes!

Bekijk alle vrijgezellenfeestjes >>>