Zeeuwse Pubquiz

Educatief, In de stad, WINTER UITSTAPJES

Probeer onder het genot van een hapje/ drankje de leukste Zeeuws Pubquiz te winnen

Het verloop

Je wordt op een locatie naar wens ontvangen. De tafels staan al in de juiste opstelling en jullie kunnen per groepje aan een tafel plaatsnemen. Als er nog geen groepen zijn gemaakt doen wij dat natuurlijk eerst. Er volgt een kleine uitleg door de spelleider over hoe en wat.

Dan begint de gezelligheid! De quiz bestaat uit twee rondes, in elke ronde zullen er verschillende vragen gepresenteerd worden d.m.v. een powerpoint. De vragen kunnen gaan over sport, algemene zaken, wetenschap, aardrijkskunde etc. Er zitten ook muziek, film en foto vragen in. De muziek fragmenten zijn van liedjes van nu en van vroeger. En meezingen mag en kan natuurlijk altijd.

Na de 1e ronde zal alles nagekeken worden en de tussenstand bekend gemaakt worden. Ook zullen de goede antwoorden doorgenomen worden. Zodat de teams weten hoe zij het hebben gedaan. Dan begint ronde 2.

Om de Zeeuwse Pubquiz eerlijk te laten verlopen en de ‘echte’ kennis van de groep te testen is het gebruik van smartphones natuurlijk niet toegestaan.

Er kan gekozen worden voor een standaard quiz, of een quiz op maat. Hierbij is het mogelijk om zelf vragen aan te leveren over bv. je bedrijf, familie, vereniging etc. Deze zullen wij verwerken in de quiz. Als je tijdens de quiz een bepaald thema wilt laten terug komen, kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen.

Extra info:

Deelnemers: minimaal 20 (standaard) of minimaal 40 (op maat), maximaal 100
Leeftijdsgrens: 18 – 80 jaar
Duur: 2 – 2,5 uur
Locatie: op aanvraag

Prijs: € 15,00 p.p. (standaard quiz)
Prijs: € 17,50 p.p. (quiz op maat)

NB: bij meer dan 60 deelnemers kunnen wij een scherpere prijs aanbieden.

Bekijk ook:

Outdoor Activiteiten Zeeland, Groepsuitjes Zeeland, Vrijgezellenfeesten Zeeland, Personeelsuitjes Zeeland, Bedrijfsuitjes Zeeland, Teambuilding Zeeland, Activiteiten in de stad Zeeland, Activiteiten in het Bos Zeeland, Strand Activiteiten Zeeland, Schoolreisjes Zeeland, Vrienden activiteiten Zeeland, vriendenuitje Zeeland, Familiedag Zeeland, Familiedag organiseren Zeeland, Mountainbike Verhuur Zeeland, Actieve Uitjes Zeeland, avontuurlijke uitjes Zeeland, wateractiviteiten Zeeland, De Zeeuwse Gasten, daguitje zeeland,
quiz - 1680

Inclusief

  • Begeleiding

Exclusief

  • Horeca bestedingen

Vraag het ons

PubQuiz

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Ons correspondentie adres is:
Postbus 96
4328 ZH Burgh Haamstede

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl