XL games

Boerderij

XL-Games onderscheiden zich door bekende spelen in extra groot formaat

Tijdens de XL-Games onderdelen ‘mastermind’, ‘4-op-een-rij’ en de ‘jenga toren’ wordt er rechtstreeks tegen een ander team gestreden. Bij de andere onderdelen moet je proberen om met je eigen team de beste score neer te zetten. Inzicht en teamwork staan centraal tijdens de verschillende onderdelen. De instructeur die de XL- Games begeleidt houdt in de gaten of iedereen eerlijk speelt, de scores worden ook door de instructeur bijgehouden, aan het einde zal er 1 team uitgeroepen worden tot winnaar.

XL-Games is het enige indoor programma wat de Zeeuwse Gasten zelf aanbiedt. Dit programma kan direct geboekt worden of ingezet worden als alternatief (slecht weer) programma.

De XL spellen die wij aanbieden zijn:

  • Mastermind
  • Jenga toren
  • 4-op-een-rij
  • 3D-puzzels
  • Tree
  • Wip Wap

Extra info:

Deelnemers: minimaal 15, maximaal 40
Leeftijdsgrens: 8 – 80 jaar
Duur: 1,5 – 2 uur
Locatie: boerderij Molenberg

Prijs: € 17,50 p.p.

Bekijk ook:

mastermindXL
Outdoor Activiteiten Zeeland, Groepsuitjes Zeeland, Vrijgezellenfeesten Zeeland, Personeelsuitjes Zeeland, Bedrijfsuitjes Zeeland, Teambuilding Zeeland, Activiteiten in de stad Zeeland, Activiteiten in het Bos Zeeland, Strand Activiteiten Zeeland, Schoolreisjes Zeeland, Vrienden activiteiten Zeeland, vriendenuitje Zeeland, Familiedag Zeeland, Familiedag organiseren Zeeland, Mountainbike Verhuur Zeeland, Actieve Uitjes Zeeland, avontuurlijke uitjes Zeeland, wateractiviteiten Zeeland, De Zeeuwse Gasten, daguitje zeeland,

Inclusief

  • Begeleiding van een instructeur
  • Prijsuitreiking

Bijzonderheden

  • Bij het boeken van alleen deze activiteit, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de binnenzaal.

Lunchboerderij Molenberg

Naast een sfeervol clubhuis voor de golfclubleden is boerderij Molenberg ook een lunchroom (de huisgemaakte drietraps-tosti is inmiddels beroemd) en een gezellig namiddag-café waar vaste gast en passanten elkaar treffen. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl de ouders binnen aan de koffie met huisgemaakte appeltaart (met appels uit eigen boomgaard) of aan de borrel met heerlijke gehaktballetjes zitten (ook huisgemaakt trouwens…).

Vraag het ons

XL games

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Ons correspondentie adres is:
Postbus 96
4328 ZH Burgh Haamstede

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl