Golf intro

Boerderij

Leer de beginselen van het golfen bij Boerderij Molenberg

Allereerst krijgt je uitleg over het vasthouden van de club/stick en het afslaan. Je krijgt een emmertje vol golfballen en mag deze gaan afslaan op de driving-range. Vervolgens krijgt je van de instructeur uitleg over de techniek en dus de juiste ‘swing’. Als de ballen op zijn, ga je samen met de groep naar een oefengreen. Hier wordt het chippen en putten aangeleerd en geoefend. Kan je hierna het echte werk al aan?

Deze introductie wordt gegeven op Golfbaan de Molenberg in Burgh-Haamstede. Waar een 18-holes approach golfbaan is aangelegd in een prachtige natuurlijke omgeving met waterpartijen.

Denk je dat je na dat uurtje de smaak zo te pakken heb, dan kan je de introductie uitbreiden met het golfen op een aantal of alle holes van deze approach golfbaan (2-uurs en 3-uurs introductie, dit moet wel vooraf gereserveerd worden). In het tweede uur ga je in kleinere groepjes de baan op. Je krijgt een kaart en pen mee om de scores te noteren. Natuurlijk krijg je ook speciale wedstrijdballen. Je speelt in deze 2 of 3 uur, maximaal 18 holes.

Extra info:

Deelnemers: minimaal 10, maximaal 60
Leeftijdsgrens: 10 – 70 jaar
Duur: 1 – 3 uur
Locatie: boerderij Molenberg

Prijzen voor de verschillende clinics:

Golf introductie 1 uur –  € 19,50 p.p.
Golf introductie 2 uur – € 37,50 p.p.
Golf introductie 3 uur – € 47,50 p.p.

Bekijk ook:

golf6
Outdoor Activiteiten Zeeland, Groepsuitjes Zeeland, Vrijgezellenfeesten Zeeland, Personeelsuitjes Zeeland, Bedrijfsuitjes Zeeland, Teambuilding Zeeland, Activiteiten in de stad Zeeland, Activiteiten in het Bos Zeeland, Strand Activiteiten Zeeland, Schoolreisjes Zeeland, Vrienden activiteiten Zeeland, vriendenuitje Zeeland, Familiedag Zeeland, Familiedag organiseren Zeeland, Mountainbike Verhuur Zeeland, Actieve Uitjes Zeeland, avontuurlijke uitjes Zeeland, wateractiviteiten Zeeland, De Zeeuwse Gasten, daguitje zeeland

Inclusief

  • Begeleiding van een golf instructeur
  • Materiaal

Bijzonderheden

  • Verplicht: draag platte, vlakke schoenen

Lunchboerderij Molenberg

Naast een sfeervol clubhuis voor de golfclubleden is boerderij Molenberg ook een lunchroom (de huisgemaakte drietraps-tosti is inmiddels beroemd) en een gezellig namiddag-café waar vaste gast en passanten elkaar treffen. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl de ouders binnen aan de koffie met huisgemaakte appeltaart (met appels uit eigen boomgaard) of aan de borrel met heerlijke gehaktballetjes zitten (ook huisgemaakt trouwens…).

Vraag het ons

Golf introductie

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Ons correspondentie adres is:
Postbus 96
4328 ZH Burgh Haamstede

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl