Bedrijfsborrel

“Werken” aan de teamspirit in een inspirerende omgeving.

Even een break uit de dagelijkse werkzaamheden. Het is goed om regelmatig een bedrijfsborrel of uitje te organiseren voor uw team. Het is ook een goede mogelijkheid om ongedwongen kennis te maken met collega’s van de buitendienst of andere afdelingen, die je niet dagelijks ontmoet. Of zomaar even gezellig bijkletsen in een natuurlijke en sfeervolle omgeving middenin de bossen van Westenschouwen aan de kust van Zeeland, op 300 meter van het Noordzee strand.

Onze Zeeuwse Gasthut terras is basic en sfeervol, met steigerhouten banken en tafels.

  • Ontspanning en gezelligheid
  • Collega’s ontmoeten in een ongedwongen sfeer

Heerlijk uit eten na de bedrijfsborrel

Outdoor Activiteiten Zeeland, Groepsuitjes Zeeland, Vrijgezellenfeesten Zeeland, Personeelsuitjes Zeeland, Bedrijfsuitjes Zeeland, Teambuilding Zeeland, Activiteiten in de stad Zeeland, Activiteiten in het Bos Zeeland, Strand Activiteiten Zeeland, Schoolreisjes Zeeland, Vrienden activiteiten Zeeland, Familiedag Zeeland, Familiedag organiseren Zeeland, Mountainbike Verhuur Zeeland, Actieve Uitjes Zeeland, avontuurlijke uitjes Zeeland, wateractiviteiten Zeeland, De Zeeuwse Gasten

Extra Info:

  • Minimaal 10, maximaal 80 personen
  • Drankjes worden op nacalculatie berekend
  • Let op, alleen mogelijk doordeweeks

Vraag het ons

Gegevens voor het uitje

Vul het contactformulier in voor een offerte per email, meer informatie en/ of vragen over deze activiteit/ arrangement. Indien wij nog vragen hebben betreffende de aanvraag, zullen wij eerst nog even telefonisch of per email contact opnemen.

Gelijk antwoord op je vraag? Bel dan tijdens kantooruren naar: 0111-450045

Voor een algemene vraag kan je ook altijd een mailtje sturen.

Ons bezoekadres:
Kraaijensteinweg 140
Westenschouwen

0111-450045
info@dezeeuwsegasten.nl 

Share this article